OM OS

Fruehøj Slagter er en kendt lokal slagter i Herning med et godt ry.

Hvem er vi? Bag om din lokale slagter

Du kender os måske for vores populære ‘Fruehøj ben’ – vores populære spareribs med BBQ marinade – frisklavet mad til priser, som alle kan være med på, og selvfølgelig den imødekommende og gode service.

Men der er mere bag Fruehøj Slagter end god mad og god service. Vi eksisterer på baggrund af stolte traditioner og en lang, spændende historie.

Dyk med ned i vores historie og hvad vi står for her på siden, og bliv klogere på hvem vi er.

Slagter i Herning med mange års erfaring

Fruehøj Slagter åbnede for første gang dørene til slagterbutikken i Herning i 1922 med Niels Erlandsen bag disken.

Den lille slagter i Midtjylland blev senere overtaget af hans søn, John Erlandsen og svigerdatter Bente. Sammen gjorde de to allerede klar til 3. generationsskifte ved at oplære deres søn Ole Erlandsen fra barnsben af.

Ole Erlandsen drev forretningen sammen med Dorthe Svendsen helt frem til 2017 hvor Morten Ramsing og Rikke Juulsgaard Krogh overtog butikken. De nuværende ejere, Morten og Rikke, er begge udlært i Fruehøj Slagter.

Med 100 år på bagen tør vi med sikkerhed sige; vi ved, hvad vi laver, og vi er gode til det.

ET KØKKEN MED ET GODT RY

Fruehøj Slagter er baseret på stolte traditioner gennem mange år. Det har været med til at opbygge et køkken med et godt og solidt ry.

Vi leverer i rigelige mængder så I er sikre på, at der er nok til alle gæster. Dette gælder i øvrigt alle menuer – også når du vælger at sammensætte din egen menu.

15

ANSATTE

100

ÅRS ERFARING

Nye ejere, samme stolte traditioner

Selvom Fruehøj Slagter ikke længere er i familien Erlands eje, er det ikke noget voldsomt skifte, der er sket. Både Morten og Rikke, der overtog forretningen i 2017, er nemlig begge oplært af Ole Erlandsen hos Fruehøj Slagter med hvert deres speciale.

Dermed bærer de på samme stolthed og faglighed, der altid har kendetegnet den efterhånden populære slagter i Herning. Vores mad tager udgangspunkt i det traditionelle, danske køkken og vi tilbereder al mad løbende, så det altid er frisklavet.

Vi vægter traditioner, kvalitet og den gode kundeservice lige højt, som det altid er blevet gjort hos Fruehøj Slagter.

Traditionelle retter, som de gode Fruehøj ben, er der heller ingen planer om at udskifte. Så har du ikke smagt dem endnu, er det måske tid til at lægge vejen forbi slagteren i Herning.

På samme tid er der dog et ønske om konstant at udvikle sig og blive bedre, samt at følge med tidens udvikling og trends.

Vi gør hele tiden vores bedste for at leve op til vores kunders ønsker og arbejder hårdt for at sikre, at slagterfaget fortsat er relevant og spændende.

Det stærke team bag Fruehøj Slagter

Når du træder ind i butikken hos Fruehøj Slagter i Herning mødes du altid med et smil af vores ansatte. Vi vægter forskellighed og den enkelte persons styrker højt, og derfor er vores ansatte alt mellem 20 og 65 år.

Det skaber et godt sammenhold, og giver en bred vifte af kompetencer blandt personalet. Butikken bliver på den måde i stand til at møde de mange kunders forskellige behov og ønsker i øjenhøjde.

Hos slagter Fruehøj er den gode kundeservice og et smil på læben aldrig en mangelvare.

Vi støtter det lokale

Hos Fruehøj Slagter støtter vi op om lokalsamfundet og håber, vi derigennem kan være med til at gøre en forskel og hjælpe børn og unge godt på vej gennem deltagelse i foreningslivet.

Vi er bl.a. sponsorer for: Sunds IF, Tjørring Cykel & Motion, Tjørring Fodbold IF, Assing Skytteforening, Vestjysk Køreselskab, Blue Fox og Ikast Billard Klub.

Derudover prioriterer vi også at bidrage til andre projekter, som Mission Julepakke (en del af HerningCare), som vi senest støttede med 500 gavekort i 2020. Projektet yder julehjælp til nogle af de lokale familer, der har mest brug for det.

Det er vigtigt for os løbende at støtte lokalsamfundet, da det for os giver helt sig selv, at vi skal hjælpe der, hvor vi kan. Det kan vi ved at søtte lokale foreninger og projekter.

Så kig forbi Fruehøj Slagter hvis du ønsker en god smagsoplevelse og vil handle hos din lokale slagter med fødderne solidt plantet i lokalsamfundet.