Reception
Receptionsmenuer
Menu 4 – min. 20 kuverter
- Pindemadder med div. pålæg
- Minivandbakkelser med fyld
- Små frikadeller
- Små blinis med fyld
- Små sandwich med pålæg
- Minicroissanter med fyld
- Skråtskårne flutes med div. pålæg, rejer og laks
kr. 175,-
Menu 5 – min. 20 kuverter
- Tunmousse i træbåde med pynt
- Laksepandekager
- Rejer i små træbåde med pynt
- Krondyr med tyttebærskum
- Landskinke med melon
- Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise
- Italiensk spegepølse med ost
kr. 210,-
6. Skær selv buffet - min. 20 kuverter
Vælg 2 x kød:
- Marineret kalkunbryst
- Krydderskinke
- Lammekølle med hvidløg og persille
- Rosastegt højreb
- Fyldt svinemørbrad med bacon
- Glaseret skinke
- Fruehøj-ben
- Kylling i flødesovs
- Kalveculotte
Vælg 2 x kartofler:
- Kold kartoffelsalat
- Flødekartofler med pesto
- Kartoffelmos med bacon
- Flødekartofler
- Smørristede kartofler
- Petit-kartofler
Tilbehør:
- Årstidens grønne salat
- Dressing
- Broccolisalat
- Tomatsalat
- Feta, oliven og brødtern