Menuer

Menuer

  • Menu 1 – Fruehøjben – min. 10 kuverter kr. 145,-
Barbecue-marinerede ribben med flødekartofler, salat, dressing, coleslaw og brød
  • Menu 2 – Kæmpepande – min. 50 kuverter kr. 165,-
   Vælg 2 slags panderetter:
  1. Marineret svinekød i strimler med porrer, gulerødder og peberfrugt, svitset på panden og tilsat fløde
  2. Urtemarineret kalkunpande, svitset med løg, lidt hvidløg, peberfrugt, tilsat fløde
  3. Oksekød i strimler med kryddermarinade, svitset med løg, svampe, perleløg og tilsat fløde
  4. Kyllingepande med karry og urter i flødesauce

   Hertil serveres ris og ristede kartofler samt brød, stor salatbar (min. 10 slags) og dressing

  • Menu 3 – Mexicansk festmenu – min. 20 kuverter kr. 175,-
  • Mexikanskmarinerede kyllingstrimler
  • Mexi-krydderfars
  • Barbecuemarinerede ben
  • Hotwings
  • Mexi-bøffer
  • Smørristede kartofler
  • Tacosauce
  • Tomatsalat
  • Revet ost
  • Tacosskaller
  • Majspandekager
  • Guacamole
  • Icebergsalat
  • Opdelt salatbar
  • Feta, oliv og hvidløg
  • Tilkøb dessert: Halv ananas med tequila-råcreme kr. 195,-

  • Menu 4 – Reception 1– min. 20 kuverter kr. 175,-
  • Pindemadder med div. pålæg
  • Minivandbakkelser med fyld
  • Små frikadeller
  • Små blinis med fyld
  • Små sandwich med pålæg
  • Minicroissanter med fyld
  • Skråtskårne flutes med div. pålæg, rejer og laks

 

  • Menu 5 – Reception 2 – min. 20 kuverter kr. 210,-
  • Tunmousse i træbåde med pynt
  • Laksepandekager
  • Rejer i små træbåde med pynt
  • Krondyr med tyttebærpeberrod
  • Landskinke med melon
  • Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise
  • Italiensk spegepølse med ost

 

  • Menu 6 – Skær-selv-buffet – min. 20 kuverter kr. 179,-

     Vælg 2 x kød:

  • Marineret kalkunbryst
  • Krydderskinke
  • Lammekølle med hvidløg og persille
  • Rosastegt højreb
  • Fyldt svinemørbrad med bacon
  • Glaseret skinke
  • Fruehøj-ben
  • Kylling i flødesovs
  • Kalveculotte

     Vælg 2 x kartofler:

  • Kold kartoffelsalat
  • Flødekartofler med pesto
  • Kartoffelmos med bacon
  • Flødekartofler
  • Smørristede kartofler
  • Petit-kartofler

     Tilbehør:

  • Årstidens grønne salat
  • Dressing
  • Broccolisalat
  • Tomatsalat
  • Feta, oliven og brødtern
  • Menu 7 – min. 20 kuverter kr. 175,-
  • Landskinke med melon
  • Kyllingestrimler på sprød salatbund med bacon og dressing
  • Fyldte tortillapandekager med oksefars, hertil cremefraiche og guacamole
  • Græske frikadeller med kold kartoffelsalat
  • Brownies med is og frugt

 

  • Menu 8 – min. 20 kuverter kr. 190,-
  • Varmrøget laks med mayonnaise
  • Fruehøj-skinke på salatbund
  • Lun tærte med laks og spinat
  • Hvidløgskalveculotte
  • Flødebagte kartofler
  • Spændende salat med dressing
  • Brownie med hindbærskum

 

  • Menu 9 – min. 20 kuverter kr. 235,-
  • Tunmousse med dressing og pynt
  • Røget krondyrfilet på salatbund med tyttebærpeberrod
  • Fyldt svinemørbrad
  • Højreb
  • Flødekartofler
  • Spidskålsalat med blåbær
  • Broccolisalat
  • spændende salat
  • Hjemmelavet is med frisk frugt

 

  • Menu 10 – min. 20 kuverter kr. 265,-
  • 2 slags italienske spegepølser og 1 parmaskinke med tilbehør
  • Varmrøget laks med mayonnaise
  • Oksehøjreb
  • Pigallekam
  • Tomatsalat
  • Broccolisalat
  • Pastasalat
  • Spidskålsalat med blåbær
  • Smørristede kartofler
  • Rødvinssovs
  • Pandekager med is og chokoladesovs
  • Æblekage med letpisket flødeskum