Menuer

Menuer

Menu 1 – Fruehøjben – min. 10 kuverter

Barbecue-marinerede ribben med flødekartofler, salat, dressing, coleslaw og brød

Inkl. frugtsalat eller hjemmelavet is med vafler

kr. 120,- 

kr. 147,- 

Menu 2 – Kæmpepande – min. 50 kuverter

Vælg 2 slags panderetter:

  1. Marineret svinekød i strimler med porrer, gulerødder og peberfrugt, svitset på panden og tilsat fløde
  2. Urtemarineret kalkunpande, svitset med løg, lidt hvidløg, peberfrugt, tilsat fløde
  3. Oksekød i strimler med kryddermarinade, svitset med løg, svampe, perleløg og tilsat fløde
  4. Kyllingepande med karry og urter i flødesauce Hertil serveres ris og ristede kartofler samt brød, stor salatbar (min. 10 slags) og dressing

kr. 145,- 

Menu 3 – Mexicansk festmenu – min. 20 kuverter

  • Marinerede kyllingstrimler
  • Mexi-krydderfars
  • Barbecuemarinerede ben
  • Hotwings
  • Mexi-bøffer
  • Chili- og tacosauce
  • Bagt kartoffelmos
    med grøntsager
  • Baked beans
  • Tomatsalat
  • Revet ost
  • Tacoskaller
  • Majspandekager
  • Guacamole
  • Icebergsalat
  • Salat opdelt i skåle
  • Feta, oliven og hvidløg

kr. 149,- 

Inkl. dessert: Halv ananas med tequila-råcreme

kr. 169,- 

Menu 4 – Reception 1– min. 20 kuverter

  • Pindemadder med div. pålæg
  • Minivandbakkelser med fyld
  • Små frikadeller
  • Små blinis med fyld
  • Små sandwich med pålæg
  • Minicroissanter med fyld
  • Skråtskårne flutes med div. pålæg, rejer og laks

kr. 165,- 

Menu 5 – Reception 2 – min. 20 kuverter

  • Tunmousse i træbåde med pynt
  • Pandekager med laks
  • Rejer i små træbåde med pynt
  • Krondyr med tyttebærpeberrod
  • Landskinke med melon
  • Små tærter
  • Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise
  • Italiensk spegepølse med ost

kr. 185,- 

Menu 6 – Skær-selv-buffet – min. 20 kuverter

kr. 152,- 

Vælg 2 x kød:

  • Marineret kalkunbryst
  • Krydderskinke
  • Lammekølle med hvidløg og persille
  • Krydderkam
  • Rosastegt højreb
  • Fyldt svinemørbrad med bacon
  • Glaseret skinke
  • Fruehøj-ben
  • Kylling i flødesovs

Vælg 2 x kartofler:

  • Kold kartoffelsalat
  • Musses kolde kartoffelsalat
  • Flødekartofler med pesto
  • Kartoffelmos med bacon og hasselnødder
  • Hasselbagte kartofler
  • Flødekartofler
  • Smørristede kartofler
  • Petit-kartofler

Tilbehør:

  • Årstidens grønne salat
  • Dressing
  • Broccolisalat
  • Tomatsalat
  • Feta, oliven og brødtern

Menu 7 – min. 20 kuverter

  • Landskinke med melon
  • Kyllingestrimler på sprød salatbund med bacon og dressing
  • Fyldte tortillapandekager med oksefars, hertil cremefraiche og guacamole
  • Græske frikadeller med kold kartoffelsalat
  • Brownies med is og frugt

kr. 155,- 

Menu 8 – min. 20 kuverter

  • Højreb
  • Krydderskinke
  • ¼ Fruehøj-ben
  • Flødekartofler
  • Petit-kartofler
  • Stor salatbar (min. 10 slags) med div. tilbehør

kr. 199,- 

Menu 9 – min. 20 kuverter

  • Varmrøget laks med urtemayonnaise
  • Fruehøj-skinke på salatbund med nødder, vindruer og balsamico
  • Lun tærte med laks og spinat
  • Kalveculotte
  • Flødebagte kartofler
  • Årstidens salat med dressing
  • Brownie med hindbærskum

kr. 175,- 

Menu 10 – min. 20 kuverter

  • Tunmousse med dressing og pynt
  • Røget krondyrfilet på salatbund med tyttebærpeberrod
  • Fyldt svinemørbrad
  • Højreb
  • Kartoffelmos med bacon og hasselnødder
  • Spidskålsalat med blåbær
  • Æblesalat
  • Årstidens salat med dressing
  • Hjemmelavet is med frisk frugt

kr. 195,- 

Menu 11 – min. 20 kuverter

  • 2 slags italienske spegepølser og 1 parmaskinke med tilbehør
  • Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise
  • Rosastegt oksefilet
  • Krydderkam
  • Salat med pærer og nødder
  • Broccolisalat
  • Pastasalat vendt i grøn pesto
  • Spidskålsalat med blåbær
  • Smørristede kartofler
  • Rødvinssovs
  • Udvalgte oste med frugt
  • Æblekage med letpisket flødeskum

kr. 235,-