Menuer
Menuer
Menu 1 – Fruehøjben – min. 10 kuverter
Barbecue-marinerede ribben med flødekartofler, salat, dressing, coleslaw og brød
Inkl. frugtsalat eller hjemmelavet is med vafler
kr. 135,-
kr. 162,-
Menu 2 – Kæmpepande – min. 50 kuverter
Vælg 2 slags panderetter:
- Marineret svinekød i strimler med porrer, gulerødder og peberfrugt, svitset på panden og tilsat fløde
- Urtemarineret kalkunpande, svitset med løg, lidt hvidløg, peberfrugt, tilsat fløde
- Oksekød i strimler med kryddermarinade, svitset med løg, svampe, perleløg og tilsat fløde
- Kyllingepande med karry og urter i flødesauce
Hertil serveres ris og ristede kartofler samt brød, stor salatbar (min. 10 slags) og dressing
kr. 155,-
Menu 3 – Mexicansk festmenu – min. 20 kuverter
- Marinerede kyllingstrimler
- Mexi-krydderfars
- Barbecuemarinerede ben
- Hotwings
- Mexi-bøffer
- Ristede kartofler
- Baked beans
- Chili- og tacosauce
- Tomatsalat
- Revet ost
- Tacosskaller
- Majspandekager
- Guacamole
- Icebergsalat
- Salat opdelt i skåle
- Feta, oliv og hvidløg
kr. 155,-
Inkl. dessert: Halv ananas med tequila-råcreme
kr. 175,-
Menu 4 – Reception 1– min. 20 kuverter
- Pindemadder med div. pålæg
- Minivandbakkelser med fyld
- Små frikadeller
- Små blinis med fyld
- Små sandwich med pålæg
- Minicroissanter med fyld
- Skråtskårne flutes med div. pålæg, rejer og laks
kr. 165,-
Menu 5 – Reception 2 – min. 20 kuverter
- Tunmousse i træbåde med pynt
- Pandekager med laks
- Rejer i små træbåde med pynt
- Krondyr med tyttebærpeberrod
- Landskinke med melon
- Små tærter
- Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise
- Italiensk spegepølse med ost
kr. 195,-
Menu 6 – Skær-selv-buffet – min. 20 kuverter
kr. 165,-
Vælg 2 x kød:
- Marineret kalkunbryst
- Krydderskinke
- Lammekølle med hvidløg og persille
- Krydderkam
- Rosastegt højreb
- Fyldt svinemørbrad med bacon
- Glaseret skinke
- Fruehøj-ben
- Kylling i flødesovs
Vælg 2 x kartofler:
- Kold kartoffelsalat
- Musses kolde kartoffelsalat
- Flødekartofler med pesto
- Kartoffelmos med bacon og hasselnødder
- Hasselbagte kartofler
- Flødekartofler
- Smørristede kartofler
- Petit-kartofler
Tilbehør:
- Årstidens grønne salat
- Dressing
- Broccolisalat
- Tomatsalat
- Feta, oliven og brødtern
Menu 7 – min. 20 kuverter
- Landskinke med melon
- Kyllingestrimler på sprød salatbund med bacon og dressing
- Fyldte tortillapandekager med oksefars, hertil cremefraiche og guacamole
- Græske frikadeller med kold kartoffelsalat
- Brownies med is og frugt
kr. 155,-
Menu 8 – min. 20 kuverter
- Højreb
- Krydderskinke
- ¼ Fruehøj-ben
- Flødekartofler
- Petit-kartofler
- Stor salatbar (min. 10 slags) med div. tilbehør
kr. 199,-
Menu 9 – min. 20 kuverter
- Varmrøget laks med urtemayonnaise
- Fruehøj-skinke på salatbund med nødder, vindruer og balsamico
- Lun tærte med laks og spinat
- Kalveculotte
- Flødebagte kartofler
- Årstidens salat med dressing
- Brownie med hindbærskum
kr. 185,-
Menu 10 – min. 20 kuverter
- Tunmousse med dressing og pynt
- Røget krondyrfilet på salatbund med tyttebærpeberrod
- Fyldt svinemørbrad
- Højreb
- Kartoffelmos med bacon og hasselnødder
- Spidskålsalat med blåbær
- Æblesalat
- Årstidens salat med dressing
- Hjemmelavet is med frisk frugt
kr. 195,-
Menu 11 – min. 20 kuverter
- 2 slags italienske spegepølser og 1 parmaskinke med tilbehør
- Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise
- Rosastegt oksefilet
- Krydderkam
- Salat med pærer og nødder
- Broccolisalat
- Pastasalat vendt i grøn pesto
- Spidskålsalat med blåbær
- Smørristede kartofler
- Rødvinssovs
- Udvalgte oste med frugt
- Æblekage med letpisket flødeskum