ARRANGEMENTER

Mad til arrangementer

Hvad end du skal holde barnedåb, konfirmation, reception, fødselsdag, firmaevent eller noget helt andet, så er du landet det rette sted hvis du vil have kvalitetsmad til gode priser.

Hos Fruehøj Slagter leverer vi nemlig mad ud af huset i Herning og omegn til alle typer af fester og arrangementer.

Bestil mad til dit næste arrangement her hos os, så er du sikker på at dine gæster går mætte og veltilpasse derfra.

Catering i Herning fra en erfaren leverandør

Fruehøj Slagter er en forretning der har eksisteret i flere generationer, og de nuværende ejere er selv udlært i butikken.

Fruehøj Slagter har derfor mange års erfaring med at levere mad til alt lige fra halfester, store sportsstævner og vigtige personlige begivenheder som konfirmationer og barnedåb.

Vi ved at på den store dag må maden under ingen omstændigheder fejle, og der skal være nok til alle gæster.

Du kan trygt bestille mad til din begivenhed her hos os. Vi har brugt mange år på at opbygge et køkken med et solidt ry, og gode priser.

På vores Facebook profil kan du bl.a. finde en lang række anmeldelser fra nogle af vores tilfredse kunder.

Dog gør vi opmærksom på, at der ikke kan bestilles mad igennem Facebook. Kontakt os i stedet her på siden via vores kontaktformular, giv os et kald, eller send en mail.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme ned i butikken for at tage en snak med os om mad til dit næste arrangement.

Se vores sammensatte menuer eller vælg din egen

Når der skal planlægges fest, er der nok at se til. Derfor er der ikke altid tid til at tænke på menuen.
Vi gør det nemt ved at tilbyde en række menuer, der allerede er sammensat. Her er der et stort udvalg af kvalitetsmad, og der er noget for enhver smag.

Vil du hellere selv sammensætte din menu, så er det selvfølgelig også en mulighed. Du kan vælge frit og kombinere, som det passer dig, fra vores menukort, der indeholder forretter, hovedretter, desserter og selvfølgelig natmad.

Har du nogle helt andre ideer eller ønsker, så hører slagteren selvfølgelig også gerne om dem. Hos os er det nemlig dig, som kunde, og dine ønsker, der er i fokus.

Gode priser på mad til arrangementer

Vi forsøger at holde prisen på et niveau hvor alle kan være med. Du kan se prisen på alle vores menuer her på siden. Ønsker du et specifikt tilbud på maden til dit næste arrangement, er du også velkommen til at kontakte os.

Vi sammensætter gerne en god menu og et godt tilbud til f.eks.:

  • Brunch
  • Grill-aften
  • Fødselsdage
  • Firma events
  • Barnedåb
  • Konfirmation
  • Receptioner m.m.

Afhent selv eller få leveret mad til arrangementer

Du kan selv vælge, om vi skal levere mad til arrangementer hos dig, på stedet hvor arrangementet skal afholdes, eller om du foretrækker at hente her i butikken.

Som udgangspunkt tager vi et lille gebyr for at levere mad til arrangementer og fester, du kan finde vores gebyrer her på hjemmesiden eller kontakte os for at høre nærmere.

Vi glæder os til at levere mad til din eller jeres næste fest.