Hovedret

Hovedretter – (min. 10 kuverter)

201. Marineret kyllingefilet

i karryflødesovs med ristede kartofler, salat og dressing

kr. 105,- 

202. Kamsteg

med, hvide, brunede og franske kartofler, brun sovs, rødkål og asier

kr. 125,-

203. Nakkefilet stegt som vildt

med hvide, brunede og franske kartofler, vildtsauce, waldorffsalat og tyttebær

kr. 125,- 

204. Gammeldags oksesteg

med hvide og brunede kartofler, franske kartofler, brun sovs og tyttebær

kr. 135,-

205. Lammekølle

stegt med hvidløg og persille, med ristede kartofler, sovs, blandet salat, dressing og tzatziki

kr. 158,- 

206. Stor wienerschnitzel (200 g)

med brasede kartofler, ærter, citron, benfri sild, bearnaise- eller smørsauce

kr. 125,-

207. Krydret eller glaseret skinke

med flødekartofler, salat, dressing og brød

kr. 120,- 

208. Stegt And

med rødkål, hvide og brunede kartofler, brun sauce, æbler, svesker samt waldorffsalat

kr. 145,-

209. Urtemarineret svinekam

med smørristede kartofler, kryddersovs, salat og dressing

kr. 110,- 

210. Kalvesteg stegt som vildt

med hvide og brunede kartofler, franske kartofler, vildtsovs, waldorffsalat, tyttebær

kr. 145,-

211. Marineret kalkunbryst

med broccolisalat, tomatsalat, ristede kartofler og kryddersovs

kr. 130,- 

212. Helstegt oksehøjreb

med bagt kartoffelmos, rødvinssovs, grønne bønner med bacon, blomkålssalat og dressing

kr. 158,-

213. Rosastegt oksehøjreb

med smørristede kartofler, whiskysauce, tomatsalat, blandet salat og dressing

kr. 162,- 

214. Dyrekølle

med waldorffsalat, tyttebær, hvide og brunede kartofler, franske kartofler og vildtsovs

kr. 165,-

215. Dyreryg

med waldorfsalat, tyttebær, smørristede kartofler og vildtsovs

kr. 185,- 

216. Helstegt oksemørbrad

med petitkartofler, rødvinssovs, grønne asparges i bacon, tomatsalat og årstidens grønne salat

kr. 185,-

217. Stegt flæsk (10 skiver)

med persille- eller løgsovs, kartofler og rødbeder

kr. 135,- 

218. Vildtragout

Med mos og asier

kr. 115,-

219. Hvidløgsmarineret kalveculotte

med flødekartofler, broccolisalat, tomatsalat og brød

kr. 145,- 

220. Fyldt svinemørbrad

med bacon, flødekartofler, salat, dressing og brød

kr. 125,-

221. Dansk bøf (2 stk.)

med bløde løg, brun sovs, kartofler og rødbeder

kr. 110,- 

222. Mørbradgryde

med ris, salat og dressing

kr. 110,-