Hovedret
Hovedretter – (min. 10 kuverter)
201. Marineret kyllingefilet
i karryflødesovs med ristede kartofler, salat og dressing
kr. 105,-
202. Kamsteg
med, hvide, brunede og franske kartofler, brun sovs, rødkål og asier
kr. 125,-
203. Nakkefilet stegt som vildt
med hvide, brunede og franske kartofler, vildtsauce, waldorffsalat og tyttebær
kr. 125,-
204. Gammeldags oksesteg
med hvide og brunede kartofler, franske kartofler, brun sovs og tyttebær
kr. 135,-
205. Lammekølle
stegt med hvidløg og persille, med ristede kartofler, sovs, blandet salat, dressing og tzatziki
kr. 158,-
206. Stor wienerschnitzel (200 g)
med brasede kartofler, ærter, citron, benfri sild, bearnaise- eller smørsauce
kr. 125,-
207. Krydret eller glaseret skinke
med flødekartofler, salat, dressing og brød
kr. 120,-
208. Stegt And
med rødkål, hvide og brunede kartofler, brun sauce, æbler, svesker samt waldorffsalat
kr. 145,-
209. Urtemarineret svinekam
med smørristede kartofler, kryddersovs, salat og dressing
kr. 110,-
210. Kalvesteg stegt som vildt
med hvide og brunede kartofler, franske kartofler, vildtsovs, waldorffsalat, tyttebær
kr. 145,-
211. Marineret kalkunbryst
med broccolisalat, tomatsalat, ristede kartofler og kryddersovs
kr. 130,-
212. Helstegt oksehøjreb
med bagt kartoffelmos, rødvinssovs, grønne bønner med bacon, blomkålssalat og dressing
kr. 158,-
213. Rosastegt oksehøjreb
med smørristede kartofler, whiskysauce, tomatsalat, blandet salat og dressing
kr. 162,-
214. Dyrekølle
med waldorffsalat, tyttebær, hvide og brunede kartofler, franske kartofler og vildtsovs
kr. 165,-
215. Dyreryg
med waldorfsalat, tyttebær, smørristede kartofler og vildtsovs
kr. 185,-
216. Helstegt oksemørbrad
med petitkartofler, rødvinssovs, grønne asparges i bacon, tomatsalat og årstidens grønne salat
kr. 185,-
217. Stegt flæsk (10 skiver)
med persille- eller løgsovs, kartofler og rødbeder
kr. 135,-
218. Vildtragout
Med mos og asier
kr. 115,-
219. Hvidløgsmarineret kalveculotte
med flødekartofler, broccolisalat, tomatsalat og brød
kr. 145,-
220. Fyldt svinemørbrad
med bacon, flødekartofler, salat, dressing og brød
kr. 125,-
221. Dansk bøf (2 stk.)
med bløde løg, brun sovs, kartofler og rødbeder
kr. 110,-
222. Mørbradgryde
med ris, salat og dressing