Hovedret

Hovedretter – (min. 10 kuverter)

  • 201. Marineret kyllingefilet kr. 120,-

i karryflødesovs med ristede kartofler, salat og dressing

  • 202. Kamsteg kr. 148,-

med, hvide, brunede og franske kartofler, brun sovs, rødkål og asier

  • 203. Nakkefilet stegt som vildt kr. 148,-

med hvide, brunede og franske kartofler, vildtsauce, waldorffsalat og tyttebær

  • 204. Gammeldags oksesteg kr. 145,-

med hvide og brunede kartofler, franske kartofler, brun sovs og tyttebær

  • 205. Lammekølle kr. 162,-

stegt med hvidløg og persille, med ristede kartofler, sovs, blandet salat, dressing og tzatziki

  • 206. Stor wienerschnitzel (200 g) kr. 145,-

med brasede kartofler, ærter, citron, benfri sild, bearnaise- eller smørsauce

  • 207. Glaseret skinke kr. 138,-

med flødekartofler, salat, dressing og brød

  • 208. Stegt And kr. 166,-

med rødkål, hvide og brunede kartofler, brun sauce, æbler, svesker samt waldorffsalat

  • 209. Urtemarineret svinekam kr. 130,-

med smørristede kartofler, kryddersovs, salat og dressing

  • 210. Kalvesteg stegt som vildt kr. 148,-

med hvide og brunede kartofler, franske kartofler, vildtsovs, waldorffsalat, tyttebær

  • 211. Rosastegt oksehøjreb kr. 185-

med smørristede kartofler, whiskysauce, tomatsalat, blandet salat og dressing

  • 212. Dyrekølle kr. 180,-

med waldorffsalat, tyttebær, hvide og brunede kartofler, franske kartofler og vildtsovs

  • 213. Dyreryg kr. 190,-

med waldorfsalat, tyttebær, smørristede kartofler og vildtsovs

  • 214. Helstegt oksemørbrad kr. 198,-

med petitkartofler, rødvinssovs, grønne asparges i bacon, tomatsalat og årstidens grønne salat

  • 215. Stegt flæsk (8 skiver) kr. 145,-

med persille- eller løgsovs, kartofler og rødbeder

  • 216. Hvidløgsmarineret kalveculotte kr. 155,-

med flødekartofler, broccolisalat, tomatsalat og brød

  • 217. Fyldt svinemørbrad kr. 148,-

med bacon, flødekartofler, salat, dressing og brød

  • 218. Dansk bøf (2 stk.) kr. 120,-

med bløde løg, brun sovs, kartofler og rødbeder

  • 219. Mørbradgryde kr. 125,-
med ris, salat og dressing

Til alle hovedretter kan tilkøbes brød til 10,- pr. kuvert

flutes, madbrød eller møllehjul