Barnedåb

Pålægsfad – (min. 10 kuverter)

801.

Rullepølse med sky og løg, hamburgerryg med italiensk salat, spegepølse og leverpostej med bacon

kr. 45,- 

802.

Røget filet med røræg, oksebryst med peberrodssalat, rullepølse med sky og løg og hamburgerryg med italiensk salat

kr. 52,-

803.

Rullepølse med sky og løg, røget filet med røræg, spegepølse, hamburgerryg med italiensk salat og leverpostej med bacon

kr. 62,- 

804.

Rullepølse, hamburgerryg, spegepølse, filet, kylling, oksebryst, roastbeef, urtekødpølse, saltkød, leverpostej, paté, krydderfedt, røræg, sky, div. pynt og salater

kr. 105,-

Tilkøb af brød og smør

Rugbrød, franskbrød og smør
pr. kuvert

kr. 15,- 

Tapas (min. 10 kuverter)

901. Italiensk pølsebord

  • 1 slags parmaskinke
  • 4 slags italienske spegepølser
  • Div tilbehør: Hvidløg, pesto, feta med mere

kr. 78,- 

Tilkøb 

Krondyr med tyttebærpeberrod

kr. 18,- 

Pandekager med laks (2 stk.) og dressing

kr. 30,- 

Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise

kr. 20,- 

Tapasoste med div tilbehør. f.eks. 3 slags

kr. 45,- 

Tunmousse med dressing

kr. 25,- 

Små frikadeller (kan varmes) med Musses kolde kartoffelsalat

kr. 20,- 

Grøntsagstærte (kan varmes)

kr. 12,- 

Landskinke med melon

kr. 20,- 

Marinerede kyllingelår (kolde)

kr. 15,- 

Stegte tigerrejer på spyd med aioli

kr. 18,- 

Ostepinde med røget skinke

kr. 12- 

Paté med tilbehør

kr. 12,- 

Skråtskårne flutes med tomat, ost, basilikum (til selv at varme)

kr. 10,- 

Små blinis med fyld

kr. 15,- 

Små kyllingespyd (2 stk.) med honning

kr. 10,- 

Brød og smør

kr. 15,- 

Buffet 

1. Fruehøjben – min. 10 kuverter

– Barbecue-marinerede ribben med flødekartofler, salat, dressing, coleslaw og brød

kr. 120,- 

Inkl. frugtsalat eller hjemmelavet is med vafler

kr. 147,- 

2. Kæmpepande – min. 50 kuverter

​​Vælg 2 slags panderetter:

  1. Marineret svinekød i strimler med porrer, gulerødder og peberfrugt, svitset på panden og tilsat fløde
  2. Urtemarineret kalkunpande, svitset med løg, lidt hvidløg, peberfrugt, tilsat fløde
  3. Oksekød i strimler med kryddermarinade, svitset med løg, svampe, perleløg og tilsat fløde
  4. Kyllingepande med karry og urter i flødesauce

 

Hertil serveres ris og ristede kartofler samt brød, stor salatbar (min. 10 slags) og dressing

kr. 145,-

3. Mexicansk festmenu – min. 20 kuverter

  • Marinerede kyllingstrimler
  • Mexi-krydderfars
  • Barbecuemarinerede ben
  • Hotwings
  • Mexi-bøffer
  • Chili- og tacosauce
  • Bagt kartoffelmos med grøntsager
  • Baked beans,
  • Tomatsalat
  • Revet ost
  • Tacoskaller
  • Majspandekager
  • Guacamole
  • Icebergsalat
  • Salat opdelt i skåle
  • Feta, oliven og hvidløg

kr. 149,- 

Inkl.dessert: Halv ananas med tequila-råcreme

kr. 149,- 

6. Skær selv buffet – min. 20 kuverter 

Vælg 2 x kød:

  • Marineret kalkunbryst
  • Krydderskinke
  • Lammekølle med hvidløg og persille
  • Krydderkam
  • Rosastegt højreb
  • Fyldt svinemørbrad med bacon
  • Glaseret skinke
  • Fruehøj-ben
  • Kylling i flødesovs

Vælg 2 x kartofler:

  • Kold kartoffelsalat
  • Musses kolde kartoffelsalat
  • Flødekartofler med pesto
  • Kartoffelmos med bacon og hasselnødder
  • Hasselbagte kartofler
  • Flødekartofler
  • Smørristede kartofler
  • Petit-kartofler

Tilbehør:

  • Årstidens grønne salat
  • Dressing
  • Broccolisalat
  • Tomatsalat
  • Feta, oliven og brødtern

kr. 152,-

Menu 7 – min. 20 kuverter

  • Landskinke med melon
  • Kyllingestrimler på sprød salatbund med bacon og dressing
  • Fyldte tortillapandekager med oksefars, hertil cremefraiche og guacamole
  • Græske frikadeller med kold kartoffelsalat
  • Brownies med is og frugt

kr. 155,- 

Menu 8 – min. 20 kuverter 

  • Højreb
  • Krydderskinke
  • ¼ Fruehøj-ben
  • Flødekartofler
  • Petit-kartofler
  • Stor salatbar (min. 10 slags) med div. tilbehør

kr. 199,-

Menu 9 – min. 20 kuverter

  • Varmrøget laks med urtemayonnaise
  • Fruehøj-skinke på salatbund med nødder, vindruer og balsamico
  • Lun tærte med laks og spinat
  • Kalveculotte
  • Flødebagte kartofler
  • Årstidens salat med dressing
  • Brownie med hindbærskum

kr. 175,- 

Menu 10 – min. 20 kuverter

  • Tunmousse med dressing og pynt
  • Røget krondyrfilet på salatbund med tyttebærpeberrod
  • Fyldt svinemørbrad
  • Højreb
  • Kartoffelmos med bacon og hasselnødder
  • Spidskålsalat med blåbær
  • Æblesalat
  • Årstidens salat med dressing
  • Hjemmelavet is med frisk frugt

kr. 195,-

Menu 11 – min. 20 kuverter

  • 2 slags italienske spegepølser og 1 parmaskinke med tilbehør
  • Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise
  • Rosastegt oksefilet
  • Krydderkam
  • Salat med pærer og nødder
  • Broccolisalat
  • Pastasalat vendt i grøn pesto
  • Spidskålsalat med blåbær
  • Smørristede kartofler
  • Rødvinssovs
  • Udvalgte oste med frugt
  • Æblekage med letpisket flødeskum

kr. 235,- 

Natmad – (min. 10 kuverter)

502. Pålægskagemand/-kone

til 8-10 personer*

kr. 475,- 

503. Pålægskagemand/-kone

til 10-12 personer*

kr. 575,-

* Ved pålægskagemand/-kone kan der være til flere eller færre personer, alt efter hvad det skal bruges til.