Barnedåb
Pålægsfad – (min. 10 kuverter)
801.
Rullepølse med sky og løg, hamburgerryg med italiensk salat, spegepølse og leverpostej med bacon
kr. 60,-
802.
Røget filet med røræg, oksebryst med peberrodssalat, rullepølse med sky og løg og hamburgerryg med italiensk salat
kr. 72,-
803.
Rullepølse med sky og løg, røget filet med røræg, spegepølse, hamburgerryg med italiensk salat og leverpostej med bacon
kr. 88,-
804.
Rullepølse, hamburgerryg, spegepølse, filet, kylling, oksebryst, roastbeef, urtekødpølse, saltkød, leverpostej, paté, krydderfedt, røræg, sky, div. pynt og salater
kr. 135,-
Tilkøb af brød og smør
Rugbrød, franskbrød og smør
pr. kuvert
kr. 15,-
Tapas (min. 10 kuverter)
901. Italiensk pølsebord
- 1 slags parmaskinke
- 4 slags italienske spegepølser
- Div tilbehør: Hvidløg, pesto, feta med mere
kr. 125,-
Tilkøb
Krondyr med tyttebærpeberrod
kr. 18,-
Pandekager med laks (2 stk.) og dressing
kr. 30,-
Varmtrøget laks med hvidløgsmayonnaise
kr. 20,-
Tapasoste med div tilbehør. f.eks. 3 slags
kr. 45,-
Tunmousse med dressing
kr. 25,-
Landskinke med melon
kr. 20,-
Stegte tigerrejer på spyd med aioli
kr. 18,-
Paté med tilbehør
kr. 12,-
Små blinis med fyld
kr. 15,-
Små kyllingespyd (2 stk.) med honning
kr. 10,-
Brød og smør
kr. 15,-
Buffet
1. Fruehøjben – min. 10 kuverter
– Barbecue-marinerede ribben med flødekartofler, salat, dressing, coleslaw og brød
kr. 145,-
2. Kæmpepande – min. 50 kuverter
Vælg 2 slags panderetter:
- Marineret svinekød i strimler med porrer, gulerødder og peberfrugt, svitset på panden og tilsat fløde
- Urtemarineret kalkunpande, svitset med løg, lidt hvidløg, peberfrugt, tilsat fløde
- Oksekød i strimler med kryddermarinade, svitset med løg, svampe, perleløg og tilsat fløde
- Kyllingepande med karry og urter i flødesauce
Hertil serveres ris og ristede kartofler samt brød, stor salatbar (min. 10 slags) og dressing
kr. 165,-
3. Mexicansk festmenu – min. 20 kuverter
- Marinerede kyllingstrimler
- Mexi-krydderfars
- Barbecuemarinerede ben
- Hotwings
- Mexi-bøffer
- Smørristede kartofler
- Tacosauce
- Tomatsalat
- Revet ost
- Tacoskaller
- Majspandekager
- Guacamole
- Icebergsalat
- Opdelt salatbar
- Feta, oliven og hvidløg
kr. 175,-
Tilkøb dessert: Halv ananas med tequila-råcreme
kr. 195,-
6. Skær selv buffet – min. 20 kuverter
Vælg 2 x kød:
- Marineret kalkunbryst
- Krydderskinke
- Lammekølle med hvidløg og persille
- Rosastegt højreb
- Fyldt svinemørbrad med bacon
- Glaseret skinke
- Fruehøj-ben
- Kylling i flødesovs
- Kalveculotte
Vælg 2 x kartofler:
- Kold kartoffelsalat
- Flødekartofler med pesto
- Kartoffelmos med bacon
- Hasselbagte kartofler
- Flødekartofler
- Smørristede kartofler
- Petit-kartofler
Tilbehør:
- Årstidens grønne salat
- Dressing
- Broccolisalat
- Tomatsalat
- Feta, oliven og brødtern
kr. 179,-
Menu 7 – min. 20 kuverter
- Landskinke med melon
- Kyllingestrimler på sprød salatbund med bacon og dressing
- Fyldte tortillapandekager med oksefars, hertil cremefraiche og guacamole
- Græske frikadeller med kold kartoffelsalat
- Brownies med is og frugt
kr. 175,-
Menu 8 – min. 20 kuverter
- Varmrøget laks med mayonnaise
- Fruehøj-skinke på salatbund
- Lun tærte med laks og spinat
- Hvidløgskalveculotte
- Flødebagte kartofler
- Spændende salat med dressing
- Brownie med hindbærskum
kr. 190,-
Menu 9 – min. 20 kuverter
- Tunmousse med dressing og pynt
- Røget krondyrfilet på salatbund med tyttebærpeberrod
- Fyldt svinemørbrad
- Højreb
- Flødekartofler
- Spidskålsalat med blåbær
- Broccolisalat
- Spændende salat
- Hjemmelavet is med frisk frugt
kr. 235,-
Menu 10 – min. 20 kuverter
- 2 slags italienske spegepølser og 1 parmaskinke med tilbehør
- Varmrøget laks med mayonnaise
- Oksehøjreb
- Pigallekam
- Tomatsalat
- Broccolisalat
- Pastasalat
- Spidskålsalat med blåbær
- Smørristede kartofler
- Rødvinssovs
- Pandekager med is og chokoladesovs
- Æblekage med letpisket flødeskum
kr. 265,-
Natmad – (min. 10 kuverter)
502. Pålægskagemand/-kone
til 8-10 personer*
kr. 575,-
503. Pålægskagemand/-kone
til 10-12 personer*