Reception

Receptionsmenuer

Menu 4 – min. 20 kuverter

  • Pindemadder med div. pålæg
  • Minivandbakkelser med fyld
  • Små frikadeller
  • Små blinis med fyld
  • Små sandwich med pålæg
  • Minicroissanter med fyld
  • Skråtskårne flutes med div. pålæg, rejer og laks

kr. 175,- 

Menu 5 – min. 20 kuverter

  • Tunmousse i træbåde med pynt
  • Laksepandekager
  • Rejer i små træbåde med pynt
  • Krondyr med tyttebærskum
  • Landskinke med melon
  • Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise
  • Italiensk spegepølse med ost

kr. 210,-

6. Skær selv buffet - min. 20 kuverter 

Vælg 2 x kød:

  • Marineret kalkunbryst
  • Krydderskinke
  • Lammekølle med hvidløg og persille
  • Rosastegt højreb
  • Fyldt svinemørbrad med bacon
  • Glaseret skinke
  • Fruehøj-ben
  • Kylling i flødesovs
  • Kalveculotte

Vælg 2 x kartofler:

  • Kold kartoffelsalat
  • Flødekartofler med pesto
  • Kartoffelmos med bacon
  • Flødekartofler
  • Smørristede kartofler
  • Petit-kartofler

Tilbehør:

  • Årstidens grønne salat
  • Dressing
  • Broccolisalat
  • Tomatsalat
  • Feta, oliven og brødtern

kr. 179,-