Buffet
Menuer
1. Fruehøjben – min. 10 kuverter
– Barbecue-marinerede ribben med flødekartofler, salat, dressing, coleslaw og brød
kr. 145,-
2. Kæmpepande – min. 50 kuverter
- Vælg 2 slags panderetter:
- Marineret svinekød i strimler med porrer, gulerødder og peberfrugt, svitset på panden og tilsat fløde
- Urtemarineret kalkunpande, svitset med løg, lidt hvidløg, peberfrugt, tilsat fløde
- Oksekød i strimler med kryddermarinade, svitset med løg, svampe, perleløg og tilsat fløde
- Kyllingepande med karry og urter i flødesauce
Hertil serveres ris og ristede kartofler samt brød, stor salatbar (min. 10 slags) og dressing
kr. 165,-
3. Mexicansk festmenu – min. 20 kuverter
• Marinerede kyllingstrimler
• Mexi-krydderfars
• Barbecuemarinerede ben
• Hotwings
• Mexi-bøffer
• Smørristede kartofler
• Tacosauce
• Tomatsalat
• Revet ost
• Tacoskaller
• Majspandekager
• Guacamole
• Icebergsalat
• Opdelt salatbar
• Feta, oliven og hvidløg
Tilkøb dessert: Halv ananas med tequila-råcreme
kr. 175,-
kr. 195,-
Menu 4 – Reception 1– min. 20 kuverter
- Pindemadder med div. pålæg
- Minivandbakkelser med fyld
- Små frikadeller
- Små blinis med fyld
- Små sandwich med pålæg
- Minicroissanter med fyld
- Skråtskårne flutes med div. pålæg, rejer og laks
kr. 175,-
Menu 5 – Reception 2 – min. 20 kuverter
- Tunmousse i træbåde med pynt
- Pandekager med laks
- Rejer i små træbåde med pynt
- Krondyr med tyttebærpeberrod
- Landskinke med melon
- Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise
- Italiensk spegepølse med ost
kr. 210,-
6. Skær selv buffet - min. 20 kuverter
Vælg 2 x kød:
- Marineret kalkunbryst
- Krydderskinke
- Lammekølle med hvidløg og persille
- Rosastegt højreb
- Fyldt svinemørbrad med bacon
- Glaseret skinke
- Fruehøj-ben
- Kylling i flødesovs
- Kalveculotte
Vælg 2 x kartofler:
- Kold kartoffelsalat
- Flødekartofler med pesto
- Kartoffelmos med bacon
- Flødekartofler
- Smørristede kartofler
- Petit-kartofler
Tilbehør:
- Årstidens grønne salat
- Dressing
- Broccolisalat
- Tomatsalat
- Feta, oliven og brødtern
kr. 179,-
Menu 7 – min. 20 kuverter
- Landskinke med melon
- Kyllingestrimler på sprød salatbund med bacon og dressing
- Fyldte tortillapandekager med oksefars, hertil cremefraiche og guacamole
- Græske frikadeller med kold kartoffelsalat
- Brownies med is og frugt
kr. 175,-
Menu 8 – min. 20 kuverter
- Varmrøget laks med mayonnaise
- Fruehøj-skinke på salatbund
- Lun tærte med laks og spinat
- Hvidløgskalveculotte
- Flødebagte kartofler
- Spændende salat med dressing
- Brownie med hindbærskum
kr. 190,-
Menu 9 – min. 20 kuverter
- Tunmousse med dressing og pynt
- Røget krondyrfilet på salatbund med tyttebærpeberrod
- Fyldt svinemørbrad
- Højreb
- Flødekartofler
- Spidskålsalat med blåbær
- Broccolisalat
- Spændende salat
- Hjemmelavet is med frisk frugt
kr. 235,-
Menu 10 – min. 20 kuverter
- 2 slags italienske spegepølser og 1 parmaskinke med tilbehør
- Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise
- Oksehøjreb
- Pigallekam
- Tomatsalat
- Broccolisalat
- Pastasalat
- Spidskålsalat med blåbær
- Smørristede kartofler
- Rødvinssovs
- Pandekager med is og chokoladesovs
- Æblekage med letpisket flødeskum