Buffet​

Menuer

1. Fruehøjben - min. 10 kuverter 

​​- Barbecue-marinerede ribben med flødekartofler, salat, dressing, coleslaw og brød

Inkl. frugtsalat eller hjemmelavet is med vafler

kr. 120,-

Inkl. frugtsalat eller hjemmelavet is med vafler

kr. 147,-

2. Kæmpepande - min. 50 kuverter 

​​- Vælg 2 slags panderetter:

  1. Marineret svinekød i strimler med porrer, gulerødder og peberfrugt, svitset på panden og tilsat fløde
  2. Urtemarineret kalkunpande, svitset med løg, lidt hvidløg, peberfrugt, tilsat fløde
  3. Oksekød i strimler med kryddermarinade, svitset med løg, svampe, perleløg og tilsat fløde
  4. Kyllingepande med karry og urter i flødesauce

Hertil serveres ris og ristede kartofler samt brød, stor salatbar (min. 10 slags) og dressing

kr. 145,-

3. Mexicansk festmenu - min. 20 kuverter 

  • Marinerede kyllingstrimler
  • Mexi-krydderfars
  • Barbecuemarinerede ben
  • Hotwings
  • Mexi-bøffer
  • Chili- og tacosauce
  • Bagt kartoffelmos med grøntsager
  • Baked beans,
  • Tomatsalat
  • Revet ost
  • Tacoskaller
  • Majspandekager
  • Guacamole
  • Icebergsalat
  • Salat opdelt i skåle
  • Feta, oliven og hvidløg

kr. 149,-

Inkl. dessert: Halv ananas med tequila-råcreme

kr. 169,-

6. Skær selv buffet - min. 20 kuverter 

Vælg 2 x kød:

  • Marineret kalkunbryst
  • Krydderskinke
  • Lammekølle med hvidløg og persille
  • Krydderkam
  • Rosastegt højreb
  • Fyldt svinemørbrad med bacon
  • Glaseret skinke
  • Fruehøj-ben
  • Kylling i flødesovs

Vælg 2 x kartofler:

  • Kold kartoffelsalat
  • Musses kolde kartoffelsalat
  • Flødekartofler med pesto
  • Kartoffelmos med bacon og hasselnødder
  • Hasselbagte kartofler
  • Flødekartofler
  • Smørristede kartofler
  • Petit-kartofler

Tilbehør:

  • Årstidens grønne salat
  • Dressing
  • Broccolisalat
  • Tomatsalat
  • Feta, oliven og brødtern

kr. 152,-

Menu 7 - min. 20 kuverter 

  • Landskinke med melon
  • Kyllingestrimler på sprød salatbund med bacon og dressing
  • Fyldte tortillapandekager med oksefars, hertil cremefraiche og guacamole
  • Græske frikadeller med kold kartoffelsalat
  • Brownies med is og frugt

kr. 155,-

Menu 8 - min. 20 kuverter 

  • Højreb
  • Krydderskinke
  • ¼ Fruehøj-ben
  • Flødekartofler
  • Petit-kartofler
  • Stor salatbar (min. 10 slags) med div. tilbehør

kr. 199,-

Menu 9 - min. 20 kuverter 

  • Varmrøget laks med urtemayonnaise
  • Fruehøj-skinke på salatbund med nødder, vindruer og balsamico
  • Lun tærte med laks og spinat
  • Kalveculotte
  • Flødebagte kartofler
  • Årstidens salat med dressing
  • Brownie med hindbærskum

kr. 175,-

Menu 10 - min. 20 kuverter 

  • Tunmousse med dressing og pynt
  • Røget krondyrfilet på salatbund med tyttebærpeberrod
  • Fyldt svinemørbrad
  • Højreb
  • Kartoffelmos med bacon og hasselnødder
  • Spidskålsalat med blåbær
  • Æblesalat
  • Årstidens salat med dressing
  • Hjemmelavet is med frisk frugt

kr. 195,-

Menu 11 - min. 20 kuverter 

  • 2 slags italienske spegepølser og 1 parmaskinke med tilbehør
  • Varmrøget laks med hvidløgsmayonnaise
  • Rosastegt oksefilet
  • Krydderkam
  • Salat med pærer og nødder
  • Broccolisalat
  • Pastasalat vendt i grøn pesto
  • Spidskålsalat med blåbær
  • Smørristede kartofler
  • Rødvinssovs
  • Udvalgte oste med frugt
  • Æblekage med letpisket flødeskum

kr. 235,-

​​Åbningstider

​Mandag​

​​9.00 - 17.30

​Tirsdag

​​9.00 - 17.30

Onsdag

​​9.00 - 17.30

Torsdag

​​9.00 - 17.30

Fredag

​​9.00 - 18.00

Lørdag

​​8.00 - 12.00

Søndag

Lukket

Kontakt os

Fruehøj Slagter ApS

CVR: 26483670

 
Grundtvigsvej 68, 7400 Herning

Tlf.: 97 12 03 94

E-mail: info@fruehoejslagter.dk

fb-hvid