Hovedretter​

Hovedretter - (min. 10 kuverter)

201​. 

​-Marineret kyllingefilet i karryflødesovs med ristede kartofler, salat og dressing

kr. 87,-

202​.

- Kamsteg med, hvide, brunede og franske kartofler, brun sovs, rødkål og asier

kr. 115,-

203.

- ​Nakkefilet stegt som vildt med hvide, brunede og franske kartofler,

vildtsauce, waldorffsalat og tyttebær

kr. 105,-

204.

​- ​Gammeldags oksesteg med hvide og brunede kartofler,

franske kartofler, brun sovs og tyttebær

kr. 115,-

205.

​- ​Lammekølle stegt med hvidløg og persille, med ristede kartofler, sovs,

blandet salat, dressing og tzatziki

kr. 138,-

206.

​- Stor wienerschnitzel (200 g) med brasede kartofler, ærter, citron,

benfri sild, bearnaise- eller smørsauce

kr. 110,-

207.

​- Krydret eller glaseret skinke med flødekartofler, salat, dressing og brød

kr. 105,-

208.

​- ​​Stegt And med rødkål, hvide og brunede kartofler, brun sauce,

æbler, svesker samt waldorffsalat

kr. 139,-

209.

​- ​​​Urtemarineret svinekam med smørristede kartofler, kryddersovs, salat og dressing

kr. 100,-

210.

​- Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brunede kartofler,

franske kartofler, vildtsovs, waldorffsalat, tyttebær

kr. 130,-

211.

​- Marineret kalkunbryst med broccolisalat, tomatsalat, ristede kartofler og kryddersovs

kr. 115,-

212.

​- ​​​​Helstegt oksehøjreb med bagt kartoffelmos, rødvinssovs,

grønne bønner med bacon, blomkålssalat og dressing

kr. 138,-

213.

​- ​​​​Rosastegt oksehøjreb med smørristede kartofler, whiskysauce,

tomatsalat, blandet salat og dressing

kr. 142,-

214.

​- ​​​​​Dyrekølle med waldorffsalat, tyttebær, hvide og brunede kartofler,

franske kartofler og vildtsovs

kr. 149,-

215.

​- Dyreryg med waldorfsalat, tyttebær, smørristede kartofler og vildtsovs

kr. 172,-

216.

​- ​​​​​​​Helstegt oksemørbrad med petitkartofler, rødvinssovs,

grønne asparges i bacon, tomatsalat og årstidens grønne salat

kr. 172,-

217.

​- ​​​​​​Stegt flæsk (10 skiver) med persille- eller løgsovs, kartofler og rødbeder

kr. 110,-

218.

​- ​​​​​​​Vildtragout med mos og asier

kr. 99,-

219.

​- ​​​​​​Hvidløgsmarineret kalveculotte med flødekartofler, broccolisalat,

tomatsalat og brød

kr. 135,-

220.

​- ​​​​​​​​Fyldt svinemørbrad med bacon, flødekartofler, salat, dressing og brød

kr. 110,-

221.

​- ​​​​​​​Dansk bøf (2 stk.) med bløde løg, brun sovs, kartofler og rødbeder

kr. 80,-

222.

​- ​​​​​​​​​Mørbradgryde med ris, salat og dressing

kr. 99,-

​​Åbningstider

​Mandag​

​​9.00 - 17.30

​Tirsdag

​​9.00 - 17.30

Onsdag

​​9.00 - 17.30

Torsdag

​​9.00 - 17.30

Fredag

​​9.00 - 18.00

Lørdag

​​8.00 - 12.00

Søndag

Lukket

Kontakt os

​Fruehøj Slagter ApS

CVR: 26483670

 
Grundtvigsvej 68, 7400 Herning

Tlf.: 97 12 03 94

E-mail: info@fruehoejslagter.dk

fb-hvid