Hovedretter​

Hovedretter - (min. 10 kuverter)

201​. 

​-Okse- og hønsekød i peberrodssauce m/butterdejssnitter, hvide kartofler og surt​

kr. 100,-

202​.

- Marineret kyllingefilét i flødesauce a la creme m/smørristede kartofler, salat og møllehjul

kr. 85,-

203.

- ​Sprængt svinekam m/hvide kartofler, aspargessauce, blomkål, karotter og sukkerærter

kr. 90,-

204.

​- ​Koteletter i fad m/salat, ris og møllehjul

kr. 98,-

205.

​- ​Flæskestege (kam) m/hvide, brunede og franske kartofler, brun sauce, rødkål og asier

kr. 105,-

206.

​- ​Rødvinsmarineret skinke m/baconkartofler, grøn salat, dressing og møllehjul

kr. 100,-

207.

​- ​​Nakkefilét stegt som vildt m/hvide og brunede kartofler, vildtsauce, waldorffsalat og tyttebær

kr. 98,-

208.

​- ​​Gammeldaws oksesteg m/hvide, brunede og franske kartofler, brun sauce og tyttebær

kr. 110,-

209.

​- ​​​Lammekølle m/sauce og ristede kartofler, grøn salat, dressing og møllehjul. Kan steges med hvidløg og persille

kr. 129,-

210.

​- ​​​Stor wienerschnitzel 200 g m/brasede kartofler, ærter, citron, benfri sild, bearnaise eller smørsauce

kr. 105,-

211.

​- ​​​Indbagt hamburgerryg eller skinke m/smørristede kartofler, baconsauce, grøn salat, dressing og møllehjul

kr. 98,-

212.

​- ​​​​Krydret eller glaseret skinke m/flødebagte kartofler, grøn salat, dressing og møllehjul

kr. 98,-

213.

​- ​​​​Stegt and med rødkål m/hvide og brunede kartofler, brun sauce, æbler og svesker

kr. 135,-

214.

​- ​​​​​Ristaffel Gryderet m/okse- og skinkekød i tern, ris, kokosmel, peberfrugt, rosiner, peanuts, mango chutney, majs, bønnespirer, flûtes og smør

kr. 100,-

215.

​- Stegte griseskanker i sauce m/kanel-æbler, abrikos, rebildsalat, broccolisalat, mix salat, smørristede kartofler og peanuts

kr. 105,-

216.

​- ​​​​​​​Indbagt mørbrad, farseret m/flødebagte kartofler, grøn salat, dressing og møllehjul 

kr. 110,-

217.

​- ​​​​​​Pigalle kam (urtemarineret svinekam) m/smørstegte kartofler, kryddersauce, grøn salat, dressing og møllehjul

kr. 99,-

218.

​- ​​​​​​​Kalvesteg m/hvide kartofler, champignonsauce, minimajs, karotter og bønner

kr. 110,-

219.

​- ​​​​​​Kalvesteg stegt som vildt m/hvide, brunede og franske kartofler, vildtsauce, waldorffsalat og tyttebær

kr. 120,-

220.

​- ​​​​​​​​Hvidløgssprængt hamburgerryg m/flødebagte kartofler, grøn salat, dressing og møllehjul

kr. 99,-

221.

​- ​​​​​​​Gule ærter m/kogt saltet flæsk, medister, rødbeder, sennep, rugbrød og eddike

kr. 82,-

222.

​- ​​​​​​​​​Marineret kalkunbryst m/broccolisalat, tomatsalat, ristede kartofler, kryddersauce og møllehjul

kr. 110,-

223.

​- ​​​​​​​​Helstegt oksehøjreb m/hvide kartofler, rødvinssauce, grønne asparges, minimajs og karotter

kr. 129,-

224.

​- ​​​​​​​​​​Rosastegt oksehøjreb m/smørstegte kartofler, bearnaise sauce, tomatsalat, broccoli, majs og ærter

kr. 133,-

225.

​- ​​​​​​​​​Helstegt oksemørbrad m/hvide kartofler, bordelaise sauce, glaserede løg, grønne asparges i baconsvøb og tomatsalat

kr. 169,-

226.

​- ​​​​​​​​​​​Dyrekølle m/waldorffsalat, tyttebær, hvide kartofler, brunede kartofler, franske kartofler og vildtsauce

kr. 145,-

227.

​- ​​​​​​​​​​Dyreryg m/fuglereder, waldorffsalat, tyttebær, smørristede kartofler og vildtsauce

kr. 169,-

228.

​- Stegt flæsk (10 stk. pr. pers.) m/persillesauce eller løgsauce, kartofler og rødbeder

kr. 99,-

229.

​- ​​​​​​​​​​Sprængt oksebryst m/stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder 

kr. 98,-

230.

​- Kun salatbar Pr. kuvert

kr. 65,-

231.

​- ​​​​​​​​​​Vildtragout m/ovnbagt kartoffelmos og surt

kr. 95,-

232.

​- Hvidløgsmarineret kalveculotte m/pestoflødekartofler, møllehjul, blandet salat og tomatsalat

kr. 129,-

​​Åbningstider

​Mandag​

​​9.00 - 17.30

​Tirsdag

​​9.00 - 17.30

Onsdag

​​9.00 - 17.30

Torsdag

​​9.00 - 17.30

Fredag

​​9.00 - 18.00

Lørdag

​​8.00 - 12.00

Søndag

Lukket

Kontakt os

​Fruehøj Slagter ApS

CVR: 26483670

 
Grundtvigsvej 68, 7400 Herning

Tlf.: 97 12 03 94

E-mail: info@fruehoejslagter.dk

fb-hvid